onsdag, november 14, 2018

Houston calling!

Vet inte hur många läsare som finns kvar längre efter en ofrivilligt lång paus. Eftersom jag tycker det är kul att skriva och det finns de som uppskattat bloggen så kör jag igen.

Ofrivillig paus? Jepp. Finkan? Nepp. Skattmasen i hälarna? Sorry. Gissa igen.

För ett år sen valde jag att lämna konsultrollen för att ta en anställning. Totalt sett blev det inte som jag tänkt. Tyvärr spillde det också över på min kreativa sida, vilket gjorde att jag inte hade ork eller energi för bloggen.

Under början av hösten blev det uppenbart för mig att jag var på fel plats. Jag kände inte igen mig själv. Min fru kände inte igen mig. Jag var tvungen att göra något åt det. Jag hoppade!

Detta är första veckan på resten av mitt liv. Man ska aldrig säga aldrig, men det ska mycket till för att jag tar en anställning igen. Så mycket kan jag säga.

Tänk på att du behöver två sorters pengar. 1: det-går-åt-helvete-pengar och 2: dra-åt-helvete-pengar. Gissa vilka jag använde...

Återigen välkommen tillbaka! Jag har saknat dig!


4 kommentarer:

Newman sa...

Välkommen tillbaka! Jag brukade följa dig back in the days och kommer att göra det igen. Så nu vet du att du har åtminstone en läsare, så bara att vässa pennan ;-)

Mvh
Newman

Vardagsekonomen sa...

Hej Newman! Kul att du hittat tillbaka. Jag har precis köpt en ny vass vässare 😁. Tack för din pepp! Ha det fint.

Anonym sa...

Kul att "höra" av dig igen! Vet själv att livet går upp och ner ibland (därav ingen egen blogg från mig). Hoppas du får tillbaka energin, även om det kan vara lite mycket begärt så här års.
Hälsningar Spargrisen

Vardagsekonomen sa...

Hej Spargrisen. Hoppas allt är grymt bra med dig och familjen. Jag hoppas just att bloggandet snarare ska ge mig energi igen som den gjorde förut. Kul att höra av dig. Ha det så bra!