torsdag, januari 26, 2017

Boka semester vilken tilläggsmardröm

Familjen är sugen på en solsemester i början på juni innan skolorna slutar. Jag har lagt ner lite tid för att hitta något som passar och häpnar över alla tillägg.

Mat och transfer är ju man van vid. Maten är ju i princip bara tidsfördriv medan transfern vanligen är prisvärd.

Av- och ombokningsskydd och extra reseförsäkring brukar jag aldrig ta, men väger det lite fram och tillbaks eftersom vi har småbarn och aldrig vet vad som händer.

Tillägg för bagage har ju en del bolag haft länge, men hur åka två vuxna och två barn en vecka med bara handbagage! Såklart man måste betala för bagaget.

Nu upptäckte jag  att Sembo/ Norwegian ger en möjlighet att betala en serviceavgift på 149 spänn. Det ger mig rätten att få svar på frågor annars inte. Vad är det för jävla sätt!

Jag blev så förbannad att jag slutade kolla efter resor i går kväll. Får fortsätta ikväll.

Hur hanterar du alla tillägg?

2 kommentarer:

Snart arbetsfri sa...

Haha, igenkänningsfaktorn var total. Jag hade själv tänkt boka en förlängd weekendresa söderut under våren men blev så irriterad att jag loggade ut och bokstavligen gick och lade mig istället. Reslusten bara försvann. Vi får se i nästa vecka om det blir ngn resa alls just nu eller om vi helt enkelt köper ett gäng aktier istället.....

Vardagsekonomen sa...

Hej Snart arbetsfri. Inspirerande namn! Haha, ja så jäkla förbannad man kan bli. Tack för kommentar och hoppas ni kan hitta en trevlig resa.

Allt gott!