tisdag, november 10, 2020

Lövet misstajmar Corona igen...

Skam den som ger sig. Efter hela sommarens passivitet tar vårt lands eminenta företrädare det kloka beslutet att till viss del tillåta en öppning av landet. 

Resultatet ser vi nu med skärpta restriktioner och lodräta smittokurvor. Vi har varit feltajmade och för slappa i Sverige. Bara att konstatera.

Det syns också i opinionsundersökningarna där normalt sett sittande ledning drar fördel under en kris. Nu tappar Socialdemokraterna och Moderaterna knappar in. Fullt förståeligt. Jag är ledsen, men det är svårt att ta vår statsminister på allvar. Med en hopplös socialminister i Hallengren som inte får något gjort eller presenterar åtgärder så kan jag inte annat än att förstå väljarna.

Varför ska beslut dröja så in i helvete länge? Tänk att vår regering är ute och cyklar, fyndigt hehe, och kommer till en nedförsbacke. De kan inte bestämma sig hur mycket de ska bromsa och har en lång överläggning. När de väl bromsar är backen slut och de står stilla i den efterföljande uppförsbacken istället. Exakt så styr de landet. 

Bäst just nu: Benjamin Ingrosso i Så mycket bättre.

Sämst just nu: Lyckoviken på Viaplay och vår statsminister delar på bottenplatsen 


Inga kommentarer: