måndag, december 14, 2020

Kommunikatör till Folkhälsomyndigheten

Det här är sista utropet för avgång med FHM-666 direkt från Stockholm till avgrunden. Vill samtliga utvalda idioter, förlåt, passagerare omgående ta plats på detta plan som ska ta er alla till nästa nivå av befordran. 

Alltså vilket totalt misslyckande idag av Folkhälsomyndigheten. Går det att göra fler fel i ett sms på 19 ord?! Nej, är svaret för den som undrar.

1. Otydlig avsändare. Vilka är Fohm? 

2. Vem är mottagare?

3. Vad är budskapet?

4. Vad gör jag om jag vill veta mer?

För fan. Ta in random expert från Ryssland på  phishing så hade meddelandet varit klockrent. Kan man få folk som inte beställt något att klicka på en länk om att hämta paket så kan de göra detta utskick bättre.

Alltså ärligt talat. Är det inte nu dags att införa någon gräns för när man får jobba på myndighet eller bli politiker? Det borde banne mig krävas minst tio års riktigt arbete innan man kan börja jobba som politiker. 

Det är nästan som att man vill slå världsrekord i dumheter under samma år. Anställ en kommunikatör till Folkhälsomyndigheten nu!

Bäst just nu: Nr 581 hos Bolaget. En whiskey från Tamnavulin som lagrats på rödvinsfat. Får fem isbitar i betyg. 299 spänn är ett julklappsfynd.

Sämst just nu: Fohm eller fhm eller hm eller nån annan lämpligt förkortning

1 kommentar:

Aktiepappa sa...

Hahaha. Kan bara hålla med. FoHM fortsätter rada upp misslyckanden.

Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier