söndag, november 01, 2020

Så mycket bättre 2020

Jag hade så stora förhoppningar på årets säsong. Förra året sattes det nya formatet med en genomströmning av artister. Klockrent! Därför var jag så taggad förra veckan när årets säsong började. Tyvärr kommer årets säsong inte att lyfta. 

De glömde nämligen den detaljen att trion som ska vara värdar och vara med i alla avsnitt måste kunna bjuda på sig själv, leverera bra musik och bära programmet. 

Årets casting är ett sånt misslyckande! Ana Diaz, Plura och Markus Krunegård faller helt platt. Diaz kunde bytts ut mot Bockstensmannen utan att det märkts. Igår tog det typ en timme och en kvart innan hon levererade en mening och har sagt typ tre meningar på fyra timmars programtid. Plura såsar runt klädd som random alkis och bidrar med? Ja, inte fan vet jag. Krunegård tar i alla fall lite plats, men är för okänd för den breda massan för att bara kunna sjunga nån annans låt rakt upp och ner och få en hit. 

En dröm hade varit om Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg varit med hela tiden. Snacka om citatmaskiner och historieberättare. Man vill ju höra mer om Tommys olika eskapader. Kunde lätt blivit en egen programserie av det. 

Att Silvana Imam är med och dravlar vänsterpropaganda kommer ingen inom medieetablissemanget att våga kritisera. Inte PK att göra det och dessutom är mainstreammedia i Sverige vänstervriden i sitt DNA. 

När Benjamin och Tommy checkar ut gör jag det med. 

1 kommentar:

Ekonomisk Frihet Nu sa...

Håller med! Förutom att jag inte ens klarade mr Ingrosso heller. Vred mig i soffan och hamnade på Youtube sökandes efter parodierna som gjorts på honom 😂. Men han bjuder helt klart på sig själv.