måndag, december 28, 2020

Stort M litet organ

Jahapp, ännu en Såsse som trampat i hundskiten och torkat av den med linneservetten. Denna gången är det vår justitieminister Morgan Johansson som trängts i mellandagsrean och dessutom på bästa manér inviterat sitt Säpoentourage. Verkligen begåvat Morgan, verkligen.

Undrar vad chefen tycker om detta? Knappast önskvärt från en av de tyngre ministrarna att strunta i Steffes order på detta viset. Oavsett om han höll avstånd eller inte. 

Det måste vara slut nu på alla dessa idioter som säger "jag-ska-bara-in-och-handla-lite-snabbt". Skärpning. 

Håller för övrigt på med en back-trading av årets affärer. För er skadeglada läsare kan jag varmt rekommendera att hålla utkik på bloggen senare i veckan. 

Lyckades tajma en affär bra som omväxling. Köpte norska Zaptec idag med en uppgång på knappt 20%. Det är ett bolag som är inriktat på laddstolpar till elbilar. 

Back in the days i Klondike och Yukon fanns det två sorters entreprenörer. De som drömde om det stora guldfyndet och de som servade dessa drömmare med verktyg, mat, sprit osv. Jag tänker på samma sak kring elbilar. Tesla har en tätposition idag och är extremt hajpat. Är det befogat? Vilka konkurrenter kommer att komma fram osv? Jag tror man kan göra bra avans på bolag som servar elbilsmarknaden på olika sätt. 

Sämst just nu: Morgan med flera

Bäst just nu: jullov

Inga kommentarer: