tisdag, augusti 04, 2020

"En fruktansvärd behandling..."

Läste nyss i kvällstidningen E en artikel där en person gjorde det rubricerade uttalandet. Vad är det då som fångat undertecknads intresse?

En person som efter år av fysisk och psykisk misshandel äntligen är fri? En person som blivit tvingad in i sexhandel? En person som blivit opererad fel och nu har men för livet?

Nej, tyvärr inte. Det är något ännu mer traumatiskt och det absolut värsta som någonsin kan ske. Nämligen...

En 75-årig man från Småland som inte får komma in i Danmark. Läs den meningen igen. Jag väntar med fortsättningen så du hinner läsa.

Det måste vara en av de mest korkade människorna någonsin som medverkar till denna uppslitande och hjärtskärande artikeln. Journalisten som skrivit har presterat ett nytt lågvattenmärke för denna yrkeskår som nog totalt sett aldrig varit sämre. Tänk att en gång i tiden var det respektabelt att vara journalist. Idag är dessa vänstervridna sanningsförvrängare ofta totalt utan verklighetsanknytning.

Mannen som nekats inresa i Danmark för att hälsa på en vän och samtidigt handla alkohol bekräftar bilden av dessa så jävla egoistiska 70-plussade som struntar i alla rekommendationer. I en av de största kriserna som ingen vet vidden av ska människor fortfarande ut och resa och träffa personer de inte sett på ett halvår. Varför?

Vad är det som är så svårt med att hålla sig hemma och ge tusan i att ut och beblanda sig med andra? Att man ens vill medverka i en artikel som denna för att man inte får köra igenom Danmark för att köpa alkohol i Tyskland. I framtida historieböcker kommer Egoism att finnas med sida vid sida med socialism, kommunism mm.

En stor eloge till denne danske gränsvakt för hans kurage att stoppa idioter med IQ i klass med amöbor.

Nu ska jag hylla denne vakt med en i Köpenhamn nyinköpt Tuborg och wienerbröd. Ja, vaddå? Jag är inte i någon riskgrupp och boendes i landskap med fri entré till Danmark. Såklart jag måste åka dit då på semestern....

Inga kommentarer: